13 Ağustos 2012 Pazartesi

Top Eleven Token Hilesi ve Token Kazanmak

Top Eleven Token Hilesi
Top Eleven Token Hilesi
Top Eleven Token Hilesi ve Token Kazanmak
Bildiğiniz üzere Top Eleven Football Manager 2012 yılının internet üzerinden en çok oynanan oyunlarından birisi oldu. Oyunun eksik yönü ise token (jeton) olayı. Oyuna para vermek istemeyen kullanıcılar için token (jeton) tam anlamıyla bir sorun oluyor. Top Eleven bu dengeyi sağlayabilmek için oyuna token kazanma bölümü eklemiş. Token kazanma bölümünde bizden istenen ordaki görevleri yerine getirmemiz. Bu görevlerden bazıları video izlemek, istenen siteye üye olmak, bir program indirip yüklemek. Top Eleven Token Hilesi video izlemek üzerine kurulu. Hiçbir yerde bulamayacağınız token kazanma hilesini sizlerle paylaşıyoruz.
Öncelikle token kazanabilmek için oyunu Facebook üzerinden değil kendi sitesinden oynamanız gerekli. Token kazanma bölümüne girdiğinizde değişik sponsorların bulunduğunu göreceksiniz. Bu sponsorlardan herhangi birini seçtikten sonra yapmanız gereken ise video izlemek. İşte tam bu sırada token kazanma hilesi devreye girmek zorunda çünkü site Türkiye IP 'si ile bağlanan kullanıcılara video göstermiyor. Bu yüzden normal şartlarda video izleyerek token kazanamıyoruz. Bu şartı değiştirmek için yapmamız gerekeni anlamışsınızdır. IP değiştirerek videoları izleyebilmek.
Top Eleven Token Kazanma Hilesi
Top Eleven Token Hilesi
1. Yukarıdaki linkten hileyi indirdikten sonra kurulumu gerçekleştiriniz. Kurulum sonunda program otomatik olarak bir web sayfası açacaktır. O web sayfasında yandaki resimde olduğu gibi "Connected" yazısını görmelisiniz. Daha sonra hile sizi kendi sitesine yönlendirecektir ve bir video açılacaktır. Videoyu sonuna kadar izleyin aksi takdirde token kazanma hilesi çalışmayacaktır.

2. İlk aşamayı yaptıktan sonra ip adresimiz değişmiş durumda. Artık Top Eleven Token Hilesi hazır durumda. Daha önce de söylediğimiz gibi oyuna Facebook'tan değil kendi sitesinden girmeliyiz bu yüzden yeni bir sekme açıp topeleven.com adresine giriyoruz. Oyuna bağlandıktan sonra "Win Tokens" kategorisini seçiyoruz yani jeton kazanma kategorisine giriyoruz.

3. Bundan sonra işimiz kolay. Token Ads dışında herhangi bir sponsora tıklıyoruz. Daha sonra aşağıda açılan seçeneklerden video kısmını seçiyoruz. Top Eleven Token Hilesi sayesinde yüzlerce video çıkıyor karşımıza. Sırayla bu videoları izliyoruz ve yüzlerce token kazanıyoruz.