31 Ocak 2013 Perşembe

[Yeni] Top Eleven Token Hilesi - Ocak 2013

[Yeni] Top Eleven Token Hilesi - Ocak 2013 
Top Eleven yaklaşık 10 milyon oyuncuyu yakalayarak son yılların en popüler online menajerlik oyunu oldu. Top Eleven oyununun işleyişi gerçekten çok güzel ama bir sorun var ve bu da token yani jeton. Bildiğiniz gibi top eleven token (jeton) oyun içerisinde bir çok işlemi yapabilmenizi sağlıyor. Bu tokenları ya sınırlı miktarda ücretsiz olarak kazanabilirsiniz veya satın alabilirsiniz. İşte biz tam bu noktada sizlere yardımcı olmak üzere devreye giriyoruz. Yaklaşık bir senedir birçok oyun blogunda top eleven token hilesi hakkında oldukça fazla şey yazılıp çizildi. Ama bu kadar çok paylaşılan top eleven token hilesinden sizin de bildiğiniz üzere neredeyse hiçbiri işe yaramıyor.

Daha önce siz değerli okurlarımıza top eleven'da nasıl token kazanabileceğinizi Top Eleven Token Hilesi ve Token Kazanmak yazımızda anlatmıştık. O yazımızda top eleven 'ın kendi sunduğu bir özellik olan video izleyerek token kazanmayı nasıl sınırsız hale getirebileceğimizi anlatmıştık. IP adresinizi sürekli değiştirebileceğiniz bir program sayesinde sürekli size gelen videolar yenileniyordu böylece sadece video izleyerek bir çok token kazanıyorduk. Ama aldığımız yorumlar üzerine bu yöntemi yeniden inceledik ancak başarısız olduğunu gördük. Bu durumun üzerine top eleven token hilesi üzerine biraz daha araştırma yaptık. Bugün sizlerle yabancı bir sitede bulduğumuz bir token hilesini anlatımlı bir şekilde paylaşacağız.

Top Eleven Token Hilesi - Ocak 2013
Top Eleven Token Hilesi
Top Eleven Token Hilesi - Ocak 2013 'ü İndirmek İçin Tıklayınız !

Sizler için bulduğumuz hileyi yukarıdaki linkten indirebilirsiniz. Hileyi nasıl kullanacağınız indireceğiniz klasörün içerisinde bulunmamaktadır o yüzden hilenin kullanımını okumanızı tavsiye ederiz.

Top Eleven Token Hilesi - Ocak 2013 Kullanımı:
1. Öncelikle indirdiğiniz top eleven token hilesi klasöründeki hileyi çalıştırıyoruz ve karşımıza yukarıdaki ekran çıkıyor.
2. Daha sonra email adresimizi ve şifremizi giriyoruz.
3. Token hilesini ve para hilesini aktifleştirmek için yanlarındaki boş kutucuklara tıklıyoruz.
4. İstediğimiz token miktarını ve para miktarını giriyoruz.
5. 'Generate' butonuna tıkladığımız zaman ise top eleven token hilesini gerçekleştirmiş oluyoruz.

Top eleven token hilesi ile birlikte istediğiniz transferleri gerçekleştirebilir, özel tasarım logo ve formalardan yararlanabilir ve stadyum inşaatlarınızı beklemeden tamamlayabilirsiniz. Hepinize bol token (jeton) ve iyi oyunlar dileriz.